Loading...
Col.laboradors2017-09-20T13:12:26+00:00

José Pérez-Ocaña

Jose Pérez-Ocaña és actor, format a l’Institut del Teatre i al programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava. També ha desenvolupat la seva faceta d’improvisador en companyies com Planeta Impro (Impro-Show, Impro-Fighters) i Impro Barcelona (Societé improvisé) de la qual n’és un dels fundadors. En teatre l’hem pogut veure en “El llarg dinar de nadal” (Premi Butaca 2015), “No apostis pels anglesos” (Teatre Villarroel), entre d’altres. També treballa com a docent i ha estat ajudant de direcció de Marta Buchaca (Litus, Losers), i Mercè Vila-Godoy (“L’any que ve serà millor”, entre d’altres).

roger-batalla

Roger Batalla

Neix a Terrassa. Es llicencia en Traducció i Interpretació a la UAB i completa els estudis amb un Màster Oficial. S’estableix a Barcelona on estudia art dramàtic a l’Escola Nova Eòlia i cant a Vocal Factory. Com a traductor, ha treballat a l’Àrea de Serveis Editorials de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya, en les revistes Gramophone i What Hi-Fi i ha traduït textos literaris i divulgatius per diverses editorials. S’ha especialitzat en l’adaptació al català de musicals, entre els quals destaca, Big Fish, La família Addams, Avenue Q o The Rocky Horror Show. Com a actor, ha intervingut en els llargmetratges Mil cretins, de Ventura Pons, i Vlogger, de Ricard Gras (Festival de Sitges 2011), i sèries com El barco, Pop ràpid o El Ramon de les Olives. En teatre, ha actuat a The Wild Party (La festa salvatge), al monòleg El cor delator d’E. A. Poe, No hi ha bosc a Sarajevo o La conferència de Wannsee. Paral.lelament, es dedica a la publicitat i al doblatge.

daniel-jacobs-cv

Daniel M. Jacobs

Daniel va començar els seus estudis de teatre durant les secundàries al sud-est de Anglaterra, participant i/o dirigint varies produccions escolars. Després d’haver acabat la carrera i al cap de vint exitosos anys com a “social worker” pel govern local, s’estableix a Barcelona on torna a descobrir la seva passió pel teatre, la moda, l’escriptura i la direcció. Des del 2007 ha participat a varies produccions teatrals en llengua anglesa a part d’altres actuacions a anuncis, esdeveniments, televisió, video musicals etc. Daniel es co-fundador d’una companyia teatral en llengua anglesa (ProjectB) amb la qual ha estat actuant a Barcelona i Sitges des del 2012. Ha presentat el programa The Double D Show, LiveAtFive per l’emissora radiofònica: BarcelonaCityFM.

Alexandra Morales

Cantant i vocal coach. Comença els seus estudis artístics com a ballarina a través dels cursos de la Royal Academy of Dancing. Formació en cant líric i musical de forma particular. Des de 1990 i fins a l’any 2006 ha estat cantant professional a diverses formacions i amb el seu propi quartet de jazz. Comença la seva activitat docent a l’any 2.000 compaginant amb la seva activitat artística. Ha estat coach vocal de diferents corals, entre elles Cor Carlit. Des del 2006 fins al 2016 ha estat Certified Máster Teacher en Estill Voice Training. És professora, directora i fundadora de Vocal Factory. Vicepresidenta de l’Associació Catalana de Professors de Cant. Professora assistent dels cursos de Robert Sussuma. (Vocal Learning Systems).